trTRenENdeDEczCZplPLroROhuHUesESptPTitITarARfrFRgrGRzhZH
登录Přihlášení
顶部Žebříček
2
q.
1
Marelo
3
Trezeguet
消息FórumTürkçeMobildeki bazı sorunlar
Mobildeki bazı sorunlar
Bylo toto téma užitečné?
Elyus
26.07.2026 - 11:55
Merhabalar
Oyun gercekten uzerine emek verilmis gorunuyor ama oynarken gözüme batan birkaç nokta var bunlardan ilki görüntü kalitesindeki zayıflık.

**Çözünürlük mobil tarafta diğer sunuculardaki gibi değil benzer bircok farkli mobil sunucuda da vakit gercirdim ama burda sanki hersey 720p kalitesinde gibi ve hem okunaksiz hemde haritada gezinirken birseylere odaklanmak ve secmek daha zor oluyor (metin, boss, slot vs.) Bununla ilgili olarak en net görüntü kalitesini bu zamana kadar Rxxxx Oxxxx oyununda gördüm fikir olmasi acisindan soyleyeyim.

**Hedef alinan slota tiklandiginda ekranin uzerinde cikan slotun can bari gereksiz buyuk ve goze batiyor can bari disinda slotun ne oldugu farketmeksizin birde gorseli var alakasiz o da bence boş yere kalabalık yapiyor official da oldugu gibi sadece isim ve can gorebilmek bence daha sade ve hoş bir görüntü olusturabilir.

** Itemlere + basilsa dahi herhangi bir parlama efekti gorunmedigini farkettim bu bana ozel bir sorun mu yoksa herkeste boyle mi bilmiyorum ama eger oyleyse bununda duzeltilmesi gerektigini düşünüyorum. + Basmak göze de hitap etmeli :)

** Oto av esnasinda hangi yeteneklerin kullanilip kullanilmayacagini secebilmek cok daha iyi olur ninja oynarken kamuflaj kullanmak istemem sura ile cozme kullanmak istemem mesela. Ayrica oto avda karakterin nelere öncelik verecegine ve nasil davranacagina da bence göz atmak gerekiyor bazen saldirmasi gerek slotlara takilip dakikalarca orda bekliyor. Yani tamam duvardan gecmesin oto avda ama ayagina tas takildi diye de kitlenmesin mesela.

** Incelenmiş pazarlara baktiktan sonra isim renginin degismesi guzel ama birkac dakika sonra ayni haritadan cikmadan bile o renk degisikligi eski haline donuyor ve acaba bakmis miydim diye kafa karistiriyor.

Beni şuana kadar en fazla rahatsiz eden ve ilk etapta guncellenmesini gerektiğini düşündüğüm şeyler bunlar umarım ömrü uzun olur. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
-Elyus
OnResearch
26.07.2026 - 22:58
Bende bunlara ekstra bir şeyler ekleyeyim. Mobil için söylüyorum

Oto toplama oyuncuların yoğun olduğu yerlerde çalışmıyor. Ayrıca metinden veya bosslardan bize ve başkasına ait itemler düşünce oto toplama yaptığımızda başkasına ait diyor. Bizde zar zor elimizle almaya çalışıyoruz mobilde çok zor oluyor bu.

Sohbete tıkladığımda klavye ekranı gidip geliyor mesaj yazmak zulüm gerçekten. Ayrıca bazı büyük harfler çalışmıyor "I" gibi.
  • Kolay pazar bulma sistemi olmalı. A** mt2'de ki gibi x eşyasını bul dediğimizde hangi pazardaysa bize göstermeli. Bu da mobilden çok zor oluyor.

Yukarda arkadaşın dediklerine de harfiyen katılıyorum. Bunları düzeltirseniz oyun akar. Düzelmezse bir süreden sonra bıktırır
Önizleme

Oto toplama oyuncuların yoğun olduğu yerlerde çalışmıyor. Ayrıca metinden veya bosslardan bize ve başkasına ait itemler düşünce oto toplama yaptığımızda başkasına ait diyor. Bizde zar zor elimizle almaya çalışıyoruz mobilde çok zor oluyor bu.

Sohbete tıkladığımda klavye ekranı gidip geliyor mesaj yazmak zulüm gerçekten. Ayrıca bazı büyük harfler çalışmıyor "I" gibi.
Kolay pazar bulma sistemi olmalı. A** mt2'de ki gibi x eşyasını bul dediğimizde hangi pazardaysa bize göstermeli. Bu da mobilden çok zor oluyor.

Yukarda arkadaşın dediklerine de harfiyen katılıyorum. Bunları düzeltirseniz oyun akar. Düzelmezse bir süreden sonra bıktırır
OnResearch
26.07.2026 - 22:58

• Kolay pazar bulma sistemi olmalı. A** mt2'de ki gibi x eşyasını bul dediğimizde hangi pazardaysa bize göstermeli. Bu da mobilden çok zor oluyor.

Önizleme

Kolay pazar bulma sistemi olmalı. A** mt2'de ki gibi x eşyasını bul dediğimizde hangi pazardaysa bize göstermeli. Bu da mobilden çok zor oluyor.

活动Události
Thursday, August 13
Join our Discord